Seychelles

In Seychelles ne asteapta unele din cele mai frumoase plaje din lume, încadrate de pietre imense din granit sau palmieri verzi, nisip alb şi fin, dar si  rezervaţii naturale ce ocrotesc flora şi fauna cu specimene unice în lume.

Vom putea face scufundari, snorkeling şi pescuit în cele mai frumoase culori ale Oceanului Indian.

10 zile cu experiente si amintiri pentru o viata: vom vizita  cele mai frumoase  3 insule din arhipelag  (Mahe, Praslin si La Digue), plaja si snorkeling pe cele mai frumoase plaje din lume, testoase uriase, gradini de mirodenii, plantatii de vanilie si ceai, etc.

Vallee de Mai este ramasita unei paduri de cocotieri ce se intindea in timpuri preistorice in locul oceanului de acum. 5 specii endemice de cocotieri si foarte multe alte specii endemice de animale si pasari (printre care si papagali) traiesc in aceasta padure. Cea mai importanta specie din cele 5 de cocotieri prezinta doua caracteristici unice: cea mai mare samanta din lume si dualitatea de gen a semintelor acestora (masculine si feminine).

La Digue este a 3-a cea mai populata insula din Seychelles (2800 de locuitori) si a 4-a cea mai mare, cu doar 10km patrati, ceea ce o face extrem de usor de vizitat cu bicicleta sau la pas. De altfel, nu veti gasi masini pe insula mai deloc, mijloacele de transport obisnuite sunt bicicletele si carutele trase de boi.

 

Vizitează Seychelles cu DCR Adventures!

Următoarele Circuite Programate

Localizare

Galerie

×