Pakistan

Pakistan reprezinta un teritoriu cu civilizatii vechi, oameni primitori, orase cu culturi diferite, gastronomie excelenta, sosele care serpuiesc printre munti inalti de 7000 si 8000 de metri!

Hunza este situat la nord / vest de râul Hunza, la o altitudine de aproximativ 2.500m. Teritoriul Hunza are aproximativ 7.900 de kilometri pătrați. Aliabad este orașul principal, în timp ce Baltit este un oraș destinație turistică populară datorită peisajului spectaculos al munților din jur, cum ar fi: Ultar Sar, Rakaposhi, Bojahagur Duanasir II, Ghenta, Hunza, Passu, Diran.

Valea Hunza este supranumita si Valea Centenarului, datorită speranţei de viaţă de peste 100 de ani. Este un loc unde imediat ce ai ajuns vei ramane fascinat de frumuseţea incredibilă a peisajului,de puritatea deosebită a apei şi a aerului, precum si de stilul de viaţă al băştinaşilor.

Locuitorii Văii Hunza sunt lipsiţi de „beneficiile” vieţii moderne şi trăiesc într-o armonie perfectă cu natura, fapt care îi fereşte de aproape orice boală. Turiştii care au ajuns să-i cunoască, afirmă că nu au văzut niciodată un băştinaş trist ori neprietenos. Nimeni nu se ceartă cu nimeni, cu toţii  celebrează respectul într-un mod plăcut şi se apără în mod egal.

Lahore, un oras cu o populatie de 10.000.000 de locuitori, este capitala provinciei Punjab si capitala culturala a tarii. Aici s-a nascut identitatea islamica a Pakistanului.

 

Vizitează Pakistan cu DCR Adventures!

Următoarele Circuite Programate

Localizare

Galerie

×