Algeria

Algeria este cea mai mare tara ca si suprafata din Africa, istoria ei incepand cu mult inainte de antichitate, cand fenicienii poposeau pe taramul Algeriei de azi. Apoi au inceput cuceriri ale romanilor, vandali, bizantini, arabi, turci, si in final francezi. Fiecare dintre aceste civilizatii au lasat urme in cultura Algeriana.

Siturile arheologice romane de o valoare inestimabilă aflate pe teritoriul acestora vă vor oferi o călătorie în timp, cu mai bine de 3000 de ani în urmă, dezvăluindu-vă o lume demult uitată. Veți descoperi cultura arabă foarte bine reprezentată prin medinele şi kasbahurile locale și cele aproximativ 700 de monumente ce includ palate, moschei, şcoli islamice şi fântâni care stau mărturie acestui trecut glorios.

Alger, este capitala tarii si cel mai mare oras al Algeriei. Se spune despre Alger ca in ziele senine este ca o doamna imbracata in alb care iese din mare. Este un oras cu o viata activa iar arhitectura sa europeana se combina cu cea maura si otomana. Localnicii sunt prietenosi si te vor face sa te simti ca acasa!

 

Vizitează Algeria cu DCR Adventures!

Următoarele Circuite Programate

Localizare

Galerie

×