Povestea noastră

Agentia de turism DCR Adventures a fost infiintata in Decembrie 2017, insa povestea ei incepe cu mult, mult mai devreme.

In urma cu peste 10 ani, eram doar noi, trei tineri pasionati de drumetii, care ne intalneam din intamplare la acelasi curs pentru specializarea de ghid montan. Eram trei tineri cu o viziune si valori asemanatoare, care aspiram sa aratam lumii ca se poate face un altfel de turism in Romania. Ne doream turism sustenabil, prin care oamenii sa descopere locurile mai putin cunoscute ale tarii, dar nu mai putin frumoase. Ne doream sa conectam oamenii cu natura, cu satele pitoresti, cu mestesugurile pe cale de disparitie si cu necunoscutul, experiente din care sa plece cu amintiri care sa tina o viata intreaga.

Primii turisti neoficiali ne-au fost prietenii si cunoscutii. Pentru ei am inceput sa creem primele aventuri si tot pentru ei am dezvoltat conceptul de Blind Trip, o exursie unde nu stii unde vei ajunge, cu ce vei ajunge acolo si ce vei vizita. Au fost ani frumosi, din care am invatat multe din lucrurile pe care le aplicam in prezent.

In timp, ne-am provocat din ce in ce mai mult sa ducem pasiunea la alt nivel. Deveniseram convinsi ca trebuia sa lasam o amprenta pozitiva asupra locurilor pe care le descopeream si asupra comunitatilor locale care ne primeau cu atata caldura.

Astfel, in 2015 a luat nastere Asociatia „De Ce Romania”, intocmai pentru a contura intr-un cadru oficial acest proiect tare drag noua…

Citește mai mult

Misiunea noastră

Oferim clienţilor pachete de servicii complexe (transport, cazare, masa, asistenta turistica, asigurare medicala) atat pe turismul intern, cat si pe turismul extern:
excursii montane alaturi de proprii nostri ghizi acreditati
excursii in locuri mai putin cunoscute
circuite interne si circuite externe
– excursii personalizate de grup ( team-building-uri)
– excursii tematice si culturale
– excursii concept Blind Trip (excursii cu destinatie necunoscuta)

 

Avem implementat si un program de fidelizare cu card, “Adventures Club”, prin care clientii loiali beneficiaza de discount-uri speciale, early-booking prioritar si alte surprize.

 

– Vizitam si descoperim impreuna comorile din țară și din lume, aflam legende si povesti despre locuri unice , uitate sau nepromovate!
– Socializam, legam prietenii, dezvoltam spiritul de lucru în echipă si dorinta de aventura!
– Ne bucuram impreuna de natura si de peisaje minunate!
– Impreuna traim cele mai frumoase momente si emotii!

 

Suntem o gasca de oameni tineri si sociabili si te asteptam alaturi de noi! 🙂

2017

Anul înființării

DCR Adventures

5000+

Turiști mulțumiți

DCR Adventures

300+

Excursii realizate

DCR Adventures

1000km+

Trasee montane

DCR Adventures

×