Am petrecut clipe memorabile, am râs, ne-am distrat și am strâns și mai mult legăturile de prietenie cu acești oameni minunați care sunt alături de noi aproape weekend de weekend, pe munte, la mare sau dincolo de unde soarele răsare.

Unde? La DCR Fest 2022 desigur, evenimentul special dedicat celor mai fideli turiști DCR Adventures, membrii Adventures Club. Ne-am dorit să facem ceva cu totul diferit și să le oferim o experiență inedită în semn de mulțumire pentru încrederea pe care ne-au acordat-o, care ne onorează și ne motivează mereu să fim mai buni.

Am ales Slănic Prahova ca „baza de operațiuni” și am creat un program variat și interesant.

Întâi am mers la Muzeul Sării unde ne-am amuzat cu o experiență VR prin minele de sare ale orașului.

Apoi am avut parte de o scurtă drumeție pe dealurile tomnatice de deasupra orașului, unde turiștii au fost așteptați cu un picnic câmpenesc de către colegii noștri care s-au strecurat prin pădure și au creat un cadru foarte fain, spre deliciul tuturor. Cine spune că după muncă nu poți avea și o răsplată delicioasă? 🙂

După aceea ne-am retras la o pensiune la marginea pădurii, unde am organizat un concurs de orientare și ne-am amuzat fiecare încercând să descoperim unde anume erau ascunse indiciile buclucașe, în acelați timp întrecându-ne pentru cel mai bun timp. A fost o forfotă de nedescris prin pădure, fiecare căutând pe sub frunze, prin scorburi de copac sau pe sub pietre, sunetul vijelios fiind ocazional întrerupt de un „L-am găsit. Hai repede la următorul!”, care îi alerta pe toți ceilalți să caute mai repede indiciul la care rămăseseră restanți.

După atâta activitate fizică intensă ne-am retras pentru o mică pauză de masă, asezonată cu vinuri de calitate de la partenerii noștri @Crama_Unu, care ne răsfață la multe evenimente cu vinuri foarte bune, care sunt apreciate de turiștii noștri.

A urmat și o probă de îndemânare: transportarea unui ou fiert cu o lingură, cât mai repede, dar fără a îl scăpa. Iar spre final s-a ținut și un concurs de cunoștințe despre excursiile și despre oamenii din Adventures Club.

Seara s-a încheiat cu decernarea premiilor, fiecare turist fiind declarat câștigător și primind un premiu din partea agenției. Însă, credem că noi suntem adevărații câștigători excursie de excursie pentru că avem un grup de oameni atât de faini în jurul nostru care ne sunt aproape.

Vă mulțumim și vă așteptăm și la DCR Fest 2023 în număr cât mai mare!