de la 6068 RON 5558 RON
Rezervare

Vacanță în Gran Canaria, continentul în miniatură

Insulele Canare, Spania
Fara voturi

Data

17 Mar 2024

Durata

8 zile / 7 nopți

Tip Excursie

Circuit

Limbi vorbite

Engleză, Italiană, Română

Descriere

Gran Canaria, una dintre cele 8 insule de origine vulcanică ale arhipelagului Canare, așteaptă să fie descoperită! Continentul în miniatură, așa cum mai este denumită insula, oferă cea mai mare varietate de peisaje din Canare, precum și o climă blândă pe tot parcursul anului, fiind astfel o destinație ideală de vacanță!

DCR Adventures propune o vacanță dinamică, în care vom descoperi tot ce are mai bun Gran Canaria! Cu plajele întinse din zona de sud,  drumeții montane spectaculoase, plantații de banane și aloe vera, capitala cosmopolită Las Palmas dar și prin degustarea produselor locale, Gran Canaria promite să ofere o vacanță memorabilă!

Descoperă!  Călătorește!  Relaxează-te! Împreună cu DCR Adventures!

 

Cui i se adresează Vacanță în Gran Canaria, continentul în miniatură:

Această excursie se adresează turiștilor dinamici, iubitori de natură și drumeții. Pe parcursul sejurului vom alterna drumețiile montane cu plaja dar și cu vizitarea obiectivelor turistice ale insulei. Pentru a facilita vizitarea obiectivelor din program, cazarea va fi împărțită în două unități, primele 4 nopți în zona de sud iar ultimele 3 în zona de nord a insulei. 

 

De ce să mergi cu DCR Adventures în Vacanță în Gran Canaria, continentul în miniatură:

 • Experiență de 6 ani în organizarea excursiilor interne și internaționale
 • 100% program original DCR Adventures
 • Trasee montane și drumeții în Gran Canaria bătute la picior de echipa noastră

 

Date de plecare:

Ofertă EARLY BOOKING 1090 EUR / persoană, pentru inscriere și plata avansului până la 15 Decembrie 2023

 • 17 – 24 Martie 2024               1190 EUR / persoană

– după efectuarea rezervării veți primi pe email informațiile conturilor noastre bancare

Condiții de plată:

 • pentru rezervare se achită un avans de 30%
 • cu trei luni înainte de plecare se achită 30%
 • cu două luni înainte de plecare se achită 20%
 • cu o lună înainte de plecare se achită 20%

Important de știut:

– În cazul nerealizării numărului minim de participanți menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar sau rambursarea sumei

– Acte necesare – Carte de identitate (CI) sau pașaport valabil încă 6 luni de la întoarcerea în țară. Copiii sub 18 ani care călătoresc singuri sau doar cu unul dintre părinți, vor trebui sa prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinți sau al celui care nu însoțește minorul (dupa caz), obținut la notariat, sau hotărâre de divorț definitivă în care i-a fost încredințat minorul, sau certificat de deces; în cazul în care copiii nu sunt însoțiți de părinți, adultul care îi însoțește va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PAȘAPORT și NU pot părăsi România în baza Certificatului de Naștere.

– Plățile în Gran Canaria (Spania) se fac în moneda EURO.

– Grup minim pentru organizare: 8 persoane.

– În cazul nerealizării numărului minim de participanți menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar sau rambursarea sumei!

– Programele opționale se vor realiza întrunind un număr minim de participanți, în funcție de disponibilitatea partenerilor noștri de pe insulă, precum și în funcție de condițiile meteorologice. 

– Însoțitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

Vezi tot

Itinerar

Perioada:

17 - 24 Martie 2024

Ziua 1:

Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă pentru formalitățile de îmbarcare. Sosire pe seară în Gran Canaria (Insulele Canare, Spania) după o escală. Cazare la hotel în zona de sud a insulei.

Ziua 2

Timp liber sau excursie opțională gratuită pe Valea Fataga sau “Valea celor 1000 de palmieri”, un cadru pitoresc de excepție cu palmieri vechi de peste 300 de ani, pomi fructiferi dar și stânci abrupte.

Prima oprire va fi la Camel Safari Park, acol vom face o plimbare cu camilele și vom admira grădina tropicală cu o varietate de pomi fructiferi precum mango, papaya sau guava. Urmează vizita la plantația de aloe vera, Gran Canaria fiind unul dintre cele mai bune locuri de pe planetă pentru creșterea acesteia, datorită climei de aici.

Urcăm mai mult spre zona muntoasă până în Fataga, unul dintre cele mai frumoase sate ale insulei, acolo unde ne vom pierde printre străduțele înguste și colorate. Datorită frumuseții sale, Fataga a fost introdus și pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Ne întoarcem către ocean și coborâm la Puerto Mogan, un sat pescăresc fermecător, denumit și Veneția Canarelor, datorită canalelor de apă care îl traversează. Aici vom avea timp liber pentru a servi masa, pentru a sta la plajă sau pentru a admira căsuțele colorate din port.

Întoarcere pe seară la cazare.

Ziua 3

Timp liber sau excursie opțională (35 EUR / persoană) cu drumeție la plaja sălbatică GuiGui, una dintre cele mai izolate din întreaga insulă.

Accesul se poate face doar cu barca sau prin această drumeție, urmând poteci folosite de locuitorii nativi. Durată aprox. 6-7 ore, în funcție de grup, pauze incluse.

La finalul zilei, dacă timpul va permite, plajă în zona Maspalomas.

Întoarcere pe seară la cazare.

Ziua 4

Timp liber sau excursie opțională gratuită. Astăzi avem în program mai multe mini-drumeții.

Vom vizita unul dintre cele mai Instagramabile locuri ale insulei, vom descoperi celebrele cuevas (peșteri), iar pentru final am păstrat întâlnirea cu monolitul de origine vulcanică Roque Nublo, precum și cu Pico de las Nieves, cel mai înalt punct vizitabil al insulei, situat la o altitudine de 1949m!

Întoarcere pe seară la cazare.

Ziua 5

A sosit momentul să schimbăm hotelurile și ne mutăm în partea de nord a insulei, în capitala Las Palmas. Excursie opțională gratuită: coborâre în craterul cu cea mai recentă activitate vulcanică a insulei și vizită la cramele locale pentru a degusta vinul provenit din podgoriile vulcanice (degustarea se achită separat la partenerul nostru local).

Pe seară transfer în capitala Las Palmas pentru cazare.

Ziua 6

Timp liber sau excursie opțională (35 EUR / persoană): a sosit ziua pentru cea mai solicitantă drumeție! Valea Agaete este unul dintre locurile mai puțin cunoscute din Gran Canaria, însă toți cei care o vizitează sunt cuceriți de frumusețea de aici.

În vale vom regăsi fructe tropicale precum papaya, mango sau avocado dar și delicioasa cafea de Agaete. Ne așteaptă un traseu tip circuit de aproximativ 8 ore și o diferență de nivel de 1100m. La finalul zilei ne vom răsfăța cu încă un produs al insulei, renumit la nivel mondial!

Ziua 7

Ultima zi în Gran Canaria va fi una de relaxare. Ne vom plimba prin pitorescul sat Teror, vom afla lucruri inedite despre banane la Museo Del Platano, vom admira mini cascadele și fântâna care formează Paseo Gran Canaria și vom vizita spectaculosul Cenobio de Valeron, un grânar supraetajat, construit de locuitorii insulei, în urmă cu mai bine de 800 ani!

Pe seară timp liber în capitala Las Palmas, cel mai mare oraș al insulei și unul dintre cele mai importante porturi ale Europei. Un loc plin de viață, cultură și istorie dar și cu o plajă impresionantă!

Ziua 8

Check - out hotel la primele ore ale dimineții și transfer la aeroportul din Gran Canaria. Zbor de întoarcere către București cu 1 escală.

Descoperă!  Călătorește!  Relaxează-te! Împreună cu DCR Adventures!

Include/Nu include

 • Biletele de avion București - Gran Canaria (Spania) - București, cu 1 escală
 • 2 bagaje de cabină: bagaj de mână 40x30x20cm și troller (55x40x23cm)
 • Cazare 4 nopți la hotel 3*, în camere duble sau triple, în zona de sud a insulei
 • Cazare 3 nopți la hotel 3*, în camere duble sau triple, în zona de nord a insulei
 • Mic dejun
 • Transport auto pe insulă conform programului agenției
 • Însoțitor grup din România
 • Excursiile opționale, cu excepția celor din zilele 3 și 6 (vezi programul pe zile)
 • Asigurare medicală
 • Intrările la obiectivele turistice și eventualele servicii de ghizi locali
 • Alte mese care nu sunt incluse în program
 • Excursiile opționale din zilele 3 și 6, 35 EUR / persoană fiecare (se achită separat pe insulă și se vor realiza întrunind un număr minim de participanți, în funcție de disponibilitatea partenerilor noștri de pe insulă, precum și în funcție de condițiile meteorologice).

Durată

8 zile

Destinație

Insulele Canare, Spania

Recenzii

0/5
Fara voturi
Bazat pe 0 recenzii
Excelent
0
Foarte bine
0
Bine
0
Slab
0
Foarte slab
0
Arată 1 - 0 din 0 în total

Scrie o recenzie

- 510 RON
de la 6068 RON 5558 RON

Recomandări

×