fbpx
de la 6068 RON 5558 RON
Rezervare

Vacanță în Gran Canaria, continentul în miniatură

Insulele Canare, Spania
Excelent

Data

12 Nov 2024

Durata

8 zile / 7 nopți

Tip Excursie

Circuit

Limbi vorbite

Engleză, Italiană, Română

Descriere

Gran Canaria, una dintre cele 8 insule de origine vulcanică ale arhipelagului Canare, așteaptă să fie descoperită! Continentul în miniatură, așa cum mai este denumită insula, oferă cea mai mare varietate de peisaje din Canare, precum și o climă blândă pe tot parcursul anului, fiind astfel o destinație ideală de vacanță!

DCR Adventures propune o vacanță dinamică, în care vom descoperi tot ce are mai bun Gran Canaria! Cu plajele întinse din zona de sud,  drumeții montane spectaculoase, plantații de banane și aloe vera, capitala cosmopolită Las Palmas dar și prin degustarea produselor locale, Gran Canaria promite să ofere o vacanță memorabilă!

Descoperă!  Călătorește!  Relaxează-te! Împreună cu DCR Adventures!

 

Cui i se adresează Vacanță în Gran Canaria, continentul în miniatură:

Această excursie se adresează turiștilor dinamici, iubitori de natură și drumeții. Pe parcursul sejurului vom alterna drumețiile montane cu plaja dar și cu vizitarea obiectivelor turistice ale insulei. Pentru a facilita vizitarea obiectivelor din program, cazarea va fi împărțită în două unități, primele 5 nopți în zona de sud, iar ultimele 2 în zona de nord a insulei. 

 

De ce să mergi cu DCR Adventures în Vacanță în Gran Canaria, continentul în miniatură:

 • Experiență de 6 ani în organizarea excursiilor interne și internaționale
 • 100% program original DCR Adventures
 • Unități de cazare verificate
 • Trasee montane și drumeții în Gran Canaria bătute la picior de echipa noastră

 

Date de plecare:

 • 14 – 21 Martie 2024              SOLD OUT!
 • Paște 2024: 29 Aprilie – 06 Mai 2024         1290 EUR / persoană SOLD OUT!
 • 08 – 15 Iulie 2024           1350 EUR / persoană
 • *12 – 19 Noiembrie 2024, Early Booking  1190  1090 EUR / persoană, pentru rezervări cu plata avansului până la 15.06.2024    (program diferit, vezi mai jos detaliile)

Vezi aici cum a fost experiența pe insulă în Martie 2024 și de Paște 2024!

Urmărește pagina noastră de Facebook, precum și calendarul de pe site pentru a fi la curent cu toate programele noastre!

– după efectuarea rezervării veți primi pe email informațiile conturilor noastre bancare

 

Condiții de plată:

 • pentru rezervare se achită un avans de 30%
 • cu trei luni înainte de plecare se achită 30%
 • cu două luni înainte de plecare se achită 20%
 • cu o lună înainte de plecare se achită 20%

Important de știut:

– În cazul nerealizării numărului minim de participanți menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar sau rambursarea sumei

– Acte necesare – Carte de identitate (CI) sau pașaport valabil încă 6 luni de la întoarcerea în țară. Copiii sub 18 ani care călătoresc singuri sau doar cu unul dintre părinți, vor trebui sa prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinți sau al celui care nu însoțește minorul (dupa caz), obținut la notariat, sau hotărâre de divorț definitivă în care i-a fost încredințat minorul, sau certificat de deces; în cazul în care copiii nu sunt însoțiți de părinți, adultul care îi însoțește va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PAȘAPORT și NU pot părăsi România în baza Certificatului de Naștere.

– Plățile în Gran Canaria (Spania) se fac în moneda EURO.

– Grup minim pentru organizare: 8 persoane.

– În cazul nerealizării numărului minim de participanți menționat, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar sau rambursarea sumei!

– Programele opționale se vor realiza întrunind un număr minim de participanți, în funcție de disponibilitatea partenerilor noștri de pe insulă, precum și în funcție de condițiile meteorologice. 

– Însoțitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

Vezi tot

Itinerar

Date de plecare:

14 - 21 Martie 2024 (SOLD OUT!)
Paște 2024: 29 Aprilie - 06 Mai 2024 (SOLD OUT!)
08 - 15 Iulie 2024
*12 - 19 Noiembrie 2024 (* program diferit, vezi mai jos detaliile)

Ziua 1:

Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă pentru formalitățile de îmbarcare. Sosire pe seară în Gran Canaria (Insulele Canare, Spania) după o escală. Transfer și cazare la hotel în zona de sud a insulei.

Ziua 2

Timp liber sau excursie opțională gratuită pe Valea Fataga sau “Valea celor 1000 de palmieri”, un cadru pitoresc de excepție cu palmieri vechi de peste 300 de ani, pomi fructiferi dar și stânci abrupte.

Prima oprire va fi la Camel Safari Park, acol vom face o plimbare cu camilele și vom admira grădina tropicală cu o varietate de pomi fructiferi precum mango, papaya sau guava. Urmează vizita la plantația de aloe vera, Gran Canaria fiind unul dintre cele mai bune locuri de pe planetă pentru creșterea acesteia, datorită climei de aici.

Urcăm mai mult spre zona muntoasă până în Fataga, unul dintre cele mai frumoase sate ale insulei, acolo unde ne vom pierde printre străduțele înguste și colorate. Datorită frumuseții sale, Fataga a fost introdus și pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Ne întoarcem către ocean și coborâm la Puerto Mogan, un sat pescăresc fermecător, denumit și Veneția Canarelor, datorită canalelor de apă care îl traversează. Aici vom avea timp liber pentru a servi masa, pentru a sta la plajă sau pentru a admira căsuțele colorate din port.

Întoarcere pe seară la cazare.

Ziua 3

Timp liber sau excursie opțională (40 EUR / persoană) cu drumeție la o plajă sălbatică, una dintre cele mai izolate din întreaga insulă.

Accesul se poate face doar cu barca sau prin această drumeție, urmând poteci folosite de locuitorii nativi. Durată aprox. 6-7 ore, în funcție de grup, pauze incluse.

La finalul zilei, dacă timpul va permite, plajă în zona Maspalomas.

Întoarcere pe seară la cazare.

Ziua 4

Timp liber sau excursie opțională gratuită. Astăzi avem în program mai multe mini-drumeții.

Vom vizita unul dintre cele mai Instagramabile locuri ale insulei, vom descoperi celebrele cuevas (peșteri), iar pentru final am păstrat întâlnirea cu monolitul de origine vulcanică Roque Nublo, precum și cu Pico de las Nieves, cel mai înalt punct vizitabil al insulei, situat la o altitudine de 1949m!

Întoarcere pe seară la cazare.

Ziua 5

Excursie opțională gratuită: coborâre în craterul cu cea mai recentă activitate vulcanică a insulei și vizită la cramele locale pentru a degusta vinul provenit din podgoriile vulcanice (degustarea se achită separat la partenerul nostru local).

Pe seară transfer în capitala Las Palmas pentru cazare.

Ziua 6

A sosit momentul să schimbăm hotelurile și ne mutăm în partea de nord a insulei, în capitala Las Palmas.

Ne vom plimba prin pitorescul Arucas, vom afla lucruri inedite despre banane la Museo Del Platano, vom admira mini cascadele și fântâna care formează Paseo Gran Canaria și vom vizita spectaculosul Cenobio de Valeron, un grânar supraetajat, construit de locuitorii insulei, în urmă cu mai bine de 800 ani!

Pe seară timp liber în capitala Las Palmas, cel mai mare oraș al insulei și unul dintre cele mai importante porturi ale Europei. Un loc plin de viață, cultură și istorie dar și cu o plajă impresionantă!

Ziua 7

Timp liber sau excursie opțională (40 EUR / persoană): a sosit ziua pentru cea mai solicitantă drumeție! Valea Agaete este unul dintre locurile mai puțin cunoscute din Gran Canaria, însă toți cei care o vizitează sunt cuceriți de frumusețea de aici.

În vale vom regăsi fructe tropicale precum papaya, mango sau avocado dar și delicioasa cafea de Agaete. Ne așteaptă un traseu tip circuit de aproximativ 8 ore și o diferență de nivel de 1100m. La finalul zilei ne vom răsfăța cu încă un produs al insulei, renumit la nivel mondial!

Ziua 8

Check - out hotel și transfer la aeroportul din Gran Canaria. Zbor de întoarcere către București cu 1 escală.

Descoperă!  Călătorește!  Relaxează-te! Împreună cu DCR Adventures!

PROGRAM 12 - 19 Noiembrie 2024

Ziua 1 - 12 Noiembrie 2024

Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă pentru formalitățile de îmbarcare. Sosire după prânz în Gran Canaria (Insulele Canare, Spania) după o escală. Cazare la hotel în capitala Las Palmas, la două minute de mers pe jos de plajă.

Ziua 2 - 13 Noiembrie 2024

Timp liber sau excursie opțională gratuită. Astăzi avem în program mai multe mini-drumeții.

Vom vizita unul dintre cele mai Instagramabile locuri ale insulei, vom descoperi celebrele cuevas (peșteri), iar pentru final am păstrat întâlnirea cu simbolul insulei, și anume monolitul de origine vulcanică Roque Nublo, precum și cu Pico de las Nieves, cel mai înalt punct vizitabil al insulei, situat la o altitudine de 1949m!

Întoarcere pe seară la cazare.

Ziua 3 - 14 Noiembrie 2024

Timp liber sau excursie opțională (45 EUR / persoană). Este timpul pentru cea mai solicitantă drumeție! Valea Agaete este unul dintre locurile mai puțin cunoscute din Gran Canaria, însă toți cei care o vizitează sunt cuceriți de frumusețea de aici!

În vale vom regăsi fructe tropicale precum papaya, mango sau avocado dar și delicioasa cafea de Agaete. Ne așteaptă un traseu tip circuit de aproximativ 8 ore și o diferență de nivel de 1100m.

Întoarcere pe seară la cazare.

Ziua 4 - 15 Noiembrie 2024

Timp liber sau excursie opțională gratuită în zona de sud, plajă și timp liber în stațiunile Maspalomas și Playa del Ingles. Între acestea două se află Dunele de nisip din Maspalomas, un loc care atrage anual mii de turiști din întreaga lume!

Întoarcere pe seară la cazare.

Ziua 5 - 16 Noiembrie 2024

Excursie opțională (35 EUR / persoană), drumeție la unul dintre cele mai frumoase puncte de belvedere ale insulei, durată 4 ore, diferență de nivel 300m.

Timp liber în capitală în a doua parte a zilei.

Ziua 6 - 17 Noiembrie 2024

Timp liber sau excursie opțională gratuită: coborâre în craterul cu cea mai recentă activitate vulcanică a insulei și vizită la cramele locale pentru a degusta vinul provenit din podgoriile vulcanice (degustarea se achită separat la partenerul nostru local).

În a doua parte a zilei, tur ghidat în capitala Las Palmas, cel mai mare oraș al insulei și unul dintre cele mai importante porturi ale Europei. Un loc plin de viață, cultură și istorie dar și cu o plajă impresionantă!

Ziua 7 - 18 Noiembrie 2024

Ultima zi în Gran Canaria va fi una de relaxare. Ne vom răsfăța cu un produs “tare” al insulei, renumit la nivel mondial și având în spate o istorie bogată de peste 100 de ani, vom afla lucruri inedite despre banane la Museo Del Platano, vom admira mini cascadele și fântâna care formează Paseo Gran Canaria și vom vizita spectaculosul Cenobio de Valeron, un grânar supraetajat, construit de locuitorii insulei, în urmă cu mai bine de 800 ani!

Pe seară timp liber în capitala Las Palmas.

Ziua 8 - 19 Noiembrie 2024

Check - out hotel și transfer la aeroportul din Gran Canaria. Zbor de întoarcere către București cu 1 escală.

Descoperă! Călătorește! Relaxează-te! Împreună cu DCR Adventures!

Include/Nu include

 • Biletele de avion București - Gran Canaria (Spania) - București, cu 1 escală
 • 2 bagaje de cabină: bagaj de mână 40x30x10cm și troller (55x40x23cm, 8kg max.)
 • Cazare 5 nopți la hotel 3*, în camere duble sau triple, în zona de sud a insulei
 • Cazare 2 nopți la hotel 3*, în camere duble sau triple, în zona de nord a insulei
 • ** Cazare 7 nopți la hotel 3*, în camere duble, în zona de nord a insulei (Doar pentru plecarea din Noiembrie)
 • Mic dejun
 • Transport auto pe insulă conform programului agenției
 • Însoțitor grup din România
 • Excursiile opționale, cu excepția celor două drumeții (vezi programul pe zile, se achită separat intrările la obiectivele turistice și eventualele servicii de ghizi locali)
 • Asigurare medicală
 • Intrările la obiectivele turistice și eventualele servicii de ghizi locali
 • Alte mese care nu sunt incluse în program
 • Excursiile opționale cu cele două drumeții (vezi programul pe zile). Acestea se achită separat pe insulă și se vor realiza întrunind un număr minim de participanți, în funcție de disponibilitatea partenerilor noștri de pe insulă, precum și în funcție de condițiile meteorologice).

Durată

8 zile

Destinație

Insulele Canare, Spania

Recenzii

5/5
Excelent
Bazat pe 6 recenzii
Excelent
5
Foarte bine
0
Bine
0
Slab
0
Foarte slab
0
Descopera! Calatoreste! Relaxeaza-te!

Mihaela Gheorghiu

12.05.2024
Peisaj desertic, dar bine exploatat turistic. Intalniri surpriza cu soparle si varani sau turisti de alte "orientari"... Legume fade , provenite din agricultura hidroponica, si un singur soi de banane - Dwarf Cavendish. Carnuri de care nu gasiti la noi: capra, iepure, vietati marine. Sangria cu reteta variabila. Portii de mancare populare, adica exagerat de mari la preturi accesibile, fara cine-stie-ce rafinament gastronomic. O mentiune speciala pentru ghidul excursiei, Mihai, un om responsabil, echilibrat, extrem de grijuliu si de binecrescut, maleabil in acelasi timp si fotograf neobosit. A facut eforturi sa armonizeze toate poftele, hachitele, dorintele celor din grup fara sa frustreze pe nimeni.
Vezi tot
Descopera! Calatoreste! Relaxeaza-te!

Adriana S

07.05.2024
  Vacanta in Gran Canaria a fost foarte frumoasa și diversa , condimentata cu de toate . M-am simțit minunat, ca între prieteni !
  Descopera! Calatoreste! Relaxeaza-te!

  Costin

  06.05.2024

  Vacanta frumoasa

  Am petrecut alaturi de un grup prietenos si un ghid amabil si atent la dorintele fiecaruia o saptamana foarte frumosa, in care am avut parte de drumetii, plaja, plimbari prin oras si multe altele ... Felicitari!
  Descopera! Calatoreste! Relaxeaza-te!

  Adela

  06.05.2024

  Vacanta in Gran Canaria

  Totul a fost perfect, destinatia, obiectivele, grupul si bineinteles ghidul, Mihai, o persoana deosebita! Multumesc!
  Descopera! Calatoreste! Relaxeaza-te!

  Iuliana

  25.03.2024

  DCR ADVENTURES THE BEST!!!

  Vacanta in Gran Canaria cu DCR ADVENTURES a fost minunata. Recomand cu drag!!!
  Descopera! Calatoreste! Relaxeaza-te!

  Mihai

  21.03.2024

  De nota 10 😄 !

  Am fost în Gran Canaria , cu DCR , o saptamana ! Frumoase peisaje , frumos grup , foarte buna organizare , foarte bun însoțitorul de grup ! FELICITĂRI 😊 !
  Arată 1 - 6 din 6 în total

  Scrie o recenzie

  - 510 RON
  de la 6068 RON 5558 RON

  Recomandări

  ×