fbpx
de la 13972 RON
Rezervare

Circuit Peru

Peru
Fara voturi

Data

Locuri epuizate

Durata

14 zile / 13 nopți

Tip Excursie

Circuit

Limbi vorbite

Engleză, Română

Descriere

Te invităm alături de noi la sfarsitul lunii septembrie într-o super experienta în lumea incasilor. 

Peru este patria condorului, leagănul unor civilizații antice extrem de avansate precum Nortechico, Moche si Chimu, țara cu cea mai mare varietate de specii de pești din lume, cu plaje încă neexplorate și cu oameni care par a purta nostalgia Imperiului Incas.

Ce vom face 2 saptamani în Peru? Vom vizita orasele Lima, Cusco, Ica si Arequipa, temple incase vechi de mii de ani. Vom avea parte de relaxare pe lacul Titicaca, cel mai mare lac din America de Sud. Vom avea parte insa si de multa aventura: buggy in desert la Ica, urcare pe Rainbow Mountain, rafting, biciclete și tiroliana în Inca Jungle. Nu în ultimul rand vom urca la Machu Picchu, una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne!

 

Detalii plată:

Pretul: de la 2740EUR, poate diferi în funcție de costul biletului de avion.

– dupa efectuarea rezervarii veti primi pe email informatiile conturilor noastre bancare

– pentru rezervare sa achita un avans de 1540 euro/persoana

– pana la 01 august se achita 660 euro/persoana

– pana la 10 septembrie se achita 540 euro/persoana

 

Important de știut:

 – Pașaport cu o pagină liberă, valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar)

– Platile in Peru se fac in moneda locala (Sol Peruan) se schimba la fata locului din dolari

– Grup minim pentru organizarea circuitului:10 persoane.

Vezi tot

Itinerar

Ziua 1 (22.09.2022): Bucuresti - Lima (1 sau 2 escale)

Ne intalnim in aeroportul Otopeni pentru formalitățile de îmbarcare și pornim in frumoasa noastra aventura.

Dupa amiaza, aterizăm în Lima și ne vom intalni cu ghidul local pentru a ne conduce la hotel. Timp liber pentru cina si o scurta vizita prin oraș.

Cazare la Hotel Nobility 4* sau similar.

Ziua 2 (23.09.2022): Lima

Servim micul dejun și vom pleca într-un tur al orașului de aproximativ 4-5 ore unde vom vizita cele mai importante obiective ale orasului Lima:
- Plaza Mayor, locul in care Pizzaro a fondat Lima,
- Palatului Arhiepiscopal cu ale sale balcoane imperiale în stil maur,
- Municipalidad (Primaria),
- Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului),
- Catedrala din Lima, construita in 1564 in stil baroc,
- Plaza San Martin, strajuita de statuia celui care a eliberat Peru de sub dominația spaniolă, generalul argentinian Jose de San Martin,
- Boemele cartiere San Isidro si Miraflores.
- Complexul monumental din San Francisco, care constituie cea mai mare mostră religioasă colonială din America de Sud.

După ce vom termina turul ghidat în Lima vom face o pauza pentru a servi pranzul și apoi ne întoarcem la hotel unde vom avea timp liber.
Cazare la hotel Nobility 4* sau similar.

Ziua 3 (24.09.2022): Lima - Ica - Parcas - Lima (optional)

Ne trezim foarte devreme, luăm micul dejun la pachet și plecăm spre Parcas. Barca cu motor ne va duce catre Insulele Ballestas, rezervatie naturala unde vom putea observa lei de mare precum si o multitudine de pasari, dintre care pelicani si pinguini.

Mergem în orașul Ica unde vom avea un tur de oraș ca mai apoi sa mergem pe dunele de nisip de pe langa oras și ne vom opri la Huaca China, o frumoasă oază în deșert.

Seara tarziu ne întoarcem în Lima pentru a ne odihni pentru ziua următoare.

Cazare la Hotel Nobility 4* sau similar.

Ziua 4 (25.09.2022): Lima - Cusco

În prima parte a zilei ne vom relaxa sau ne vom plimba prin oraș. După ora pranzului ne indreptam către aeroportul din Lima pentru un zbor în Cusco. După un zbor de aproximativ o ora jumatate, aterizam in Cusco.

În Cusco ne cazam și apoi vom avea timp liber.
Cazare la Golden Inca Hotel 3* sau similar.

Ziua 5 (26.09.2022): Cusco - Santa Tereza

Va propunem un mod diferit de a urca la Machu Picchu, prin diverse sporturi, nu doar prin trekking clasic.

Vom experimenta Inca Jungle, un traseu de 3 zile și 2 nopti în care vom traversa Valea Sacra a Incașilor, ce incepe din Cusco si se termina la Machu Pichu.

Ne trezim foarte de dimineata și vom avea transfer pana la Pasul Malaga (4316 m alt). Aici vom urca pe biciclete și vom avea de pedalat in coborare aproximativ 55 km. Distanta o vom parcurge în aproximativ 2 ore, până în orașul Huamanmarca.

După pranz vom avea posibilitatea de rafting pe râul cel mai spectaculos din jungla. Seara ajungem in Santa Tereza unde ne vom caza iar mai apoi ne putem relaxa la băile termale din Cocalmayo.

Cazare la Santa Tereza Plaza Hotel 3*.

Ziua 6 (27.09.2022): Santa Tereza - Aquas Calientes

Servim micul dejun și ne pregătim de aventura. Prima oprire va fi la tiroliana unde ne vom încărca cu adrenalina.

După tiroliana ne așteaptă un traseu de aproximativ 3 ore care ne va duce la Aquas Calientes. Pe drum putem observa mai multe cascade și maretia muntilor Machu Picchu și Hayna Picchu.

Ajungem la Aquas Calientes, unde ne vom caza.
Cazare la Flower’s House Hotel 3*.

Ziua 7 (28.09.2022) - Machu Picchu - Cusco

A venit ziua in care vom ajunge la una dintre cele 7 minuni ale lumii, zi care va începe foarte devreme, in jurul orei 05:00 dimineața.

Vom putea parcurge drumul pană la Machu Picchu pe jos sau cu autobuzul. Vom ajunge în celebra cetate incasa odată cu răsăritul soarelui. Aici vom avea un tur ghidat de aproximativ 2 ore și vom avea posibilitatea de a urca muntii Machu Pichu si Hayna Pichu ( cea mai frumoasa priveliste spre Machu Picchu).

Dupa o zi plina de frumos si istorie, ne vom întoarce în Aquas Calientes pentru a lua trenul spre Ollanta Tambo, iar mai apoi autobuzul spre Cusco.

Seara cazare in Cusco la Golden Inca Hotel 3* sau similar.

Ziua 8 (29.09.2022) - Cusco

Ziua de azi va fi una relaxanta în care vom vizita orasul Cusco într-un tur ghidat de aproximativ 4-5 ore, unde vom vedea:
- Manastirea Santo Domingo - Qorikancha,
Sacsayhuaman, un sit maiestuos inca, cu monolitii de piatră impunători care pot cantari 200 de tone,
- Q'enqo, sit incas cu fascinantele sale altare,
- Puca Pucará, o mică construcție incasa, o cetate roșie despre care se presupune ca a fost folosită ca turn de veghe.
- Tambomachay, un templu cunoscut sub numele de baile regale ale Incasilor

Cazare la Golden Inca Hotel 3* sau similar.

Ziua 9 (30.09.2022) - Cusco - Valea Sacra a Incasilor - Cusco

Ne vom trezi devreme și vom merge sa vizitam Valea Sacra a Incașilor. Prima oprire va fi la Chinchero, unde vom intalni o comunitate locală pentru a cunoaște Centrul de Interpretare a Textilelor.

Vom vizita Situl Arheologic Moray, considerat laboratorul agricol Inca. In Maras vom vizita minele de sare. In Urubamba, vom servi pranzul intr-un loc traditional Peruan.

După ce servim masa ne indreptam catre Ollantaytamboun, sit arheologic incas situat la o altitudine de 2792m. Pe timpul Imperiului Incas, Ollantaytambo a fost proprietatea regala a Imparatului Pachacuti care a cucerit regiunea și a construit orașul și centrul de ceremonii.
Seara ne intoarcem in Cusco.

Cazare la Golden Inca Hotel 3* sau similar.

Ziua 10 (01.10.2022) - Cusco - Muntele Curcubeu - Puno

Urmează o zi în care ne trezim foarte devreme pentru a începe aventura pe Muntele Curcubeu.

Micul dejun îl vom servi în orașul Cusipata, după un drum de aproximativ 2 ore în care vom vedea orașe frumoase, lame, alpaca si localnici.

După ce servim micul dejun, continuam spre tabara Phulawasipata (4.650 m alt.), din aceasta zona vom incepe drumetia de aproximativ o ora si 30 de minute pana ajungem la incredibilul și strălucitorul Munte Curcubeu Vinicunca (5.090 m alt). Din punctul de belvedere Vinicunca va fi un loc excelent pentru a face mai multe fotografii, a vă bucura de peisajul care înconjoară acest loc incredibil.

Ne întoarcem în Cusipata pentru a servi pranzul și a ne continua drumul spre Puno.

Cazare in Puno la Conte de Lemos Hotel 3*.

Ziua 11 (02.10.2022) - Lacul Titicaca

Intr-un cadru scenic la granița dintre Peru si Bolivia ne vom bucura de cel mai mare lac din America de Sud: Lacul Titicaca, situat la altitudinea de 3820m altitudine.

Lacul deține recordul pentru calea navigabila aflată la cea mai mare altitudine din lume. Vom vizita Insula Uros, unde cea mai veche civilizație din lume își pastreaza nealterate tradițiile.

Civilizatia Uros se regaseste pe un număr de 42 de insule plutitoare de stuf. Cea mai mare insula adaposteste 10 familii, iar cea mai mica, doar de 30 m latime, adaposteste doua, pana la trei familii. Insulele sunt ancorate de fundul lacului, durata de viata a unei insule fiind de circa 30 de ani.

Un alt obiectiv deosebit il reprezinta insula Taquilem aflata la 45 de kilometri in larg. Aici, istoria este exprimată în continuare creativ prin intermediul materialelor tesute de locuitori. Acestea au un design complex și colorat si aduc un omagiu mostenirii ancestrale, fiind recunoscute la nivel mondial pentru calitatea și importanta lor culturala.

Cazare in Puno la Conte de Lemos Hotel 3*.

Ziua 12 (03.10.2022) - Puno - Arequipa

După ce servim micul dejun ne așteaptă un drum de aproximativ 5 ore până în al doilea oraș al țării, aflat la altitudinea de 2335 m.

Odata ajunsi in Arequipa, ne vom caza și vom avea ocazia sa ne pierdem printre stradutele pline de arhitectura barocă, cu case construite din roca vulcanica alba, unele fiind recent reconditionate de autorități și transformate in muzee vii.

Cazare in Arequipa la El Solar Inn 3*.

Ziua 13 (04.10.2022) - Arequipa - Lima - București (1 sau 2 escale)

Ne trezim devreme si servim micul dejun, cu bagajele făcute ne indreptam spre aeroport pentru un zbor intern care ne va duce la Lima.

În funcție de programul de zbor, vom avea cateva ore libere în Lima pentru o ultima interacțiune cu Peru.

Ne întoarcem la aeroport pentru a ne îmbarca în avionul care ne va aduce mai aproape de casa.

Ziua 14 (05.10.2022) Bucuresti

Revenim acasă mai bogați în experiențe pe care cu siguranță nu le vom uita niciodată! Descoperă! Călătorește! Relaxează-te! Împreună cu DCR Adventures!

Include/Nu include

 • Biletele de avion București - Lima - București;
 • Bagaj de mână și de cala;
 • Taxe de aeroport;
 • Transport pe toata durata excursiei în Peru;
 • 12 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4 *;
 • 2 cine si 2 pranzuri
 • Ghidaj în limba engleza pe toata durata excursiei;
 • Însoțitor de grup din România;
 • Mesele de pranz si cina,
 • Tips pentru ghizii locali;
 • Optionala Ica Parcas - 100 dolari/pers
 • Plimbarea cu barca pe lacul Titicaca - 40 dolari/pers
 • Intrarea Machu Pichu - 60 dolari/pers
 • Autobuz Aqua Calientes - Machu Pichu - 12 dolari/pers, se poate urca si pe jos in 45 de minute,
 • Posibil test PCR;
 • asigurarea storno + medicala (va putem ajuta cu oferte);
 • alte cheltuieli personale (de ex. suveniruri)

Durată

14 zile / 13 nopți

Destinație

Peru

Recenzii

0/5
Fara voturi
Bazat pe 0 recenzii
Excelent
0
Foarte bine
0
Bine
0
Slab
0
Foarte slab
0
Arată 1 - 0 din 0 în total

Scrie o recenzie

de la 13972 RON

Recomandări

×