Clienții DCR Adventures, utilizând codul de discount „DCRADV”, beneficiază de 10% discount în magazinele Nootka Sport!

 

„Suntem de atat de multi ani in acest domeniu ca am si uitat cand am inceput. Cand am inceput? Poate la 17 ani cand mi-am facut primul rucsac, cu materiale si chingi vopsite acasa, cusut la o adevarata masina ruseasca, din renumita panza de filtru, cu catarame de metal, si totusi era un rucsac foarte bun pentru acele vremuri, rucsacul mai exista si acum si se poate folosi.

Apoi a venit revolutia si am infiintat prima firma, apoi a doua care functioneaza si azi si inca multi ani, sper.

Numele sub care am produs este Nootka, numele unui trib de indieni din America de Nord. Am adoptat acest nume datorita sonoritatii deosebite, dar in primul rand datorita spiritului de libertate pe care il asociem cu existenta indienilor.

Am produs pana in 2006 cand din motive de costuri am renuntat sa mai producem, dar pastram in suflet acele vremuri si asteptam doar conditii mai bune pentru a incepe din nou. Sunt multe idei pe care ne dorim sa le punem pe piata ca sa putem sa va oferim din nou produse NOOTKA.

Ce facem acum, daca nu mai producem?

Cu ani buni in urma am inceput sa importam de la firme de renume din Europa si SUA produse pentru munte, camping, expeditii. Pentru unele dintre aceste branduri suntem unici importatori pentru Romania.

Distribuim aceste produse in toata tara, o parte din ele le puteti gasi si la partenerii nostri.

De asemenea avem magazinele noastre in Cluj-Napoca si Bucuresti.

Avand o buna cunoastere a produselor am adus tot timpul noi branduri in Romania si incercam sa le promovam in incercarea de a va oferi o diversitate cat mai mare de produse.

In final, am decis sa ne creem si propriul magazin online pentru a fi cat mai aproape de toti clientii pentru a comunica si a va prezenta noutatiile mai usor.

Aici va asteptam cu o multime de produse, cu preturi foarte bune si o calitate excelenta.

Aici gasiti produse pentru o excursie in weekend in natura, dar si echipament pentru expeditii la mare altitudine sau Polul Nord.

De asemenea pentru orice produse de la firmele pe care noi le distribuim putem sa aducem orice veti vedea pe paginile lor sau in cataloage, cu condita sa ne intrebati inainte, ca sa va putem oferii detalii despre prêt si termen de livrare.

Suntem deschisi la orice sugestii si va rugam sa ni le transmiteti, dorim sa lucram cat mai bine ca sa va facem voua totul mai usor si mai simplu.

Cumparaturi placute, si sa va vedem cat mai des pe munte!

SI

Bineinteles doar cu produse de la Nootka!

SI

Va asteptam si in magazinele din Cluj si Bucuresti.

Cu drag,

Echipa NOOTKA