Excursii de 1 zi

Echitatie pe dealurile din Slanic Prahova

 

Vino alaturi de noi pentru a petrece impreuna o zi de calarie pe dealurile din Slanic Prahova.  Am ales pentru tine un centru ecvestru care se adreseaza atat incepatorilor, cat si avansatilor. 

Cei de la centrul ecvestru Husar ne vor arata cum drumetiile in natura, in saua cailor, sunt o modalitate perfecta de a ne depasi si largi zona de confort, de a ne demonstra ca putem face lucruri care, la o prima vedere par dificile. Ne vor invata despre curaj, determinare, incredere si in acelasi timp, ne vor ajuta sa descoperim o modalitate excelenta de relaxare si deconectare. Ne punem la drum dis-de-dimineata si ne indreptam spre Slanic Prahova. Traseul incepe cu intalnirea cailor si instructajul. In prima parte a zilei vom invata multe notiuni despre cai, despre cum comunicam cu acestia si despre modul in care ei ne percep pe noi.

Dupa ce ne familiarizam cu cai si cum sa-i abordam ne urcam in saua lor si pornim la pas pe drumul forestier si pe creasta dealului ce ne duce la o cabanuta veche de 80 ani, unde facem o meritata pauza si ne vom delecta cu un gustos bulz facut la fata locului. Dupa pauza bine meritata ne punem in sa si vom colinda dealurile din jurul statiunii Slanic Prahova, pe trasee atent alese, ce au ca tinta finala atractiile turistice ale zonei. Pe langa calaritul propriu-zis, in timpul sedintei vom invata despre psihologia cailor, despre harnasament si modul in care acesta se ataseaza corect pe cal, dar  si cum sa interactionam la sol cu caii in diferite moduri.

 

Dupa o zi plina in compania cailor de la Husar, revenim acasă mai bogați în experiențe pe care cu siguranță nu le vom uită niciodată!

 


Plecare: Duminica 24.10.2021, ora 08:00 cu minivan/autoturisme, din Piata Victoriei, parcarea centrala.

Intoarcere: Duminica 24.10.2021, ora 20.00, aproximativ, in functie de trafic si de conditiile meteo, tot la Piata Victoriei, parcarea centrala.


Durata: 1 zi

Ce trebuie sa ai la tine:
Mancare, apa/ceai, dupa preferinte, masa va fi servita in natura.

Echipament pentru aceasta plimbare:
- cizme sau adidasi care nu au talpa complet neteda (acest lucru este pentru a preveni alunecarea piciorului din scarite)
- colanti sau pantaloni de trening (exclus blugi)
- tricou, geaca sau vesta
- haine de schimb

•Optional, dar recomandam:
- ochelari de soare
- crema de protectie solara
- sapca/esarfaPrețul: 360 RON


-include transportul cu minivan/autoturism, insotitor de grup,

-instructaj in harnasament,

- tura de o zi calare pe dealurile din Slanic Prahova,

- pranz inclus (bulz)*Pretul nu include:
-Alte cheltuieli personale  *Grup minim de participanti: 8

  *Grup maxim de participanti: 14

 

Greutatea maxima admisa – 110 kg.**Rezervarea se face prin plata integrala** ***NOTA***

*In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar sau rambursarea sumei!

*In cazul in care nu veti participa la eveniment din orice motiv, trebuie sa gasiti un inlocuitor pentru rambursarea sumei!

 

* Termen de plata: 21.10.2021, in limita locurilor disponibile!

 

 Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos:

 Ups, ne pare rau, pentru aceasta excursie nu mai sunt locuri disponibile!

 

Social Media

Plata Online

  • Sigla PlatiOnline
© 2019 Agentia de turism DCR Adventures SRL Toate drepturile rezervate.