Excursii de 1 zi

Târgul De Crăciun Timișoara


Agentia DCR Adventures va invita sa descoperim Targul de Craciun din Timisoara!

Cand? 22 decembrie 2019

Durata? 1 zile

Cost? 230RON (Pret valabil pana Marti, 12 Noiembrie 2019, dupa pretul poate varia in functie de tariful biletului de avion, pentru aflarea pretului dupa aceasta data va rugam sa ne contactati)

Locuri disponibile: 12

 

Primul canal navigabil, prima fabrica de bere sau primul oras iluminat stradal electric sunt doar cateva dintre premierele cu care se mandreste capitala Banatului.

Cladirile care dateaza din secolul XVIII, viata culturala bogata, precum si numeroasele vestigii istorice i-au dat Timisoarei si renumele de “Mica Viena”.

Pe data de 22 decembrie vom petrece o frumoasa zi de duminica pentru a descoperi “Orasul Premierelor”, dar si Targul de Craciun organizat in Piata Victoriei.

 

Program:

Intalnire la ora 5.15, in Aeroportul Henri Coanda, Bucuresti, la ora 6:15 ne imbarcam si la 6:45, decolam spre Timisoara unde vom ateriza la ora 08:00.Odata ce vom iesi din aeroport ne vom indrepta spre locul de imbarcare in autobuzul care ne va duce in centrul orasului.

Odata ce am ajuns in centrul Timisoarei vom merge sa vizitam Memorialul Revolutiei, unde vom lucruri interesante despre ce s-a intamplat in 1989.

Parasim Memorialul Revolutiei si ne indreptam spre Piata Victoriei unde ne intalnim cu cel mai bun Ghid local din Timisoara, Ludovic Satmari care ne va conduce intr-un frumos tur ghidat de aproximativ 4 h in care vom descoperi cele mai importante obiective turistice, dar si alte informatii mai putin cunoscute despre capitala Banatului.

Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru a ne bucura de Targul de Craciun si a intra in spiritul sarbatorilor ce vor veni.

Optional incheiem ziua cu vizita la Muzeul Comunismului iar la ora 20:30 ne intalnim in centru pentru a ne regrupa si a merge spre aeroport.

La ora 21:15, facem formalitatile pentru imbarcare si la ora 22:35 avionul decoleaza ajungand in Bucuresti la ora 23:40, odata trecuti de controlul vamal excursia se incheie, ne luam ramas bun si ne uram Sarbatori Fericite si un An Nou cat mai bun!

 

Pret: 230RON/persoana

TARIFUL INCLUDE:

-transport avion

Bucuresti-Timisoara si Timisoara-Bucuresti

-bagaj de mana (rucsac de dimensiuni 40x20x25cm)

-ghid - insotitor de grup

-tur ghidat

-surpriza din partea agentiei

 

TARIFUL NU INCLUDE:

-cheltuielipersonale

-transfer autobuz aeroport-centru-aeroport - 5 lei/persoana

-intrari obiective turistice

 

ORAR DE ZBOR:

22 decembrie 2019: Zbor Bucuresti – Timisoara (06:55-08:00)

22 decembrie 2019: Zbor Timisoara – Bucuresti (22:25-23:40)

 

**Rezervarea se face prin completarea formularului de mai jos si prin plata integrala a excursiei**

 

**Retragerea din excursie dupa achitarea locului presupune pierderea sumei iar aceasta nu mai poate fi recuperata.

  Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos:

Ups, ne pare rau, pentru aceasta excursie nu mai sunt locuri disponibile!


Social Media

Plata Online

  • Sigla PlatiOnline
© 2018 Agentia de turism DCR Adventures SRL Toate drepturile rezervate.