Circuite

Orasul contrastelor - Amsterdam

 

In luna octombrie va invitam sa vizitam Amsterdam si cateva atractii turistice deosebite din jurul capitalei Olandei. 

Orasul Lalelelor, asa cum i se mai spune, este locul unde veti avea ocazia sa vizitati numeroase obiective turistice cunoscute in toata lumea printre care putem enumera: Cartierul Rosu, Muzeul Madame Tussauds, Muzeul Van Gogh, Fabrica Heineken, Piata Dam si Monumentul National, Piata Albert Cuyp, Casa Anne Frank, Artis Zoo Amsterdam, Parcul Vondel, Palatul Regal, Muzeul Lalelelor sau Muzeul de tehnica Nemo.

 

Durata: 4 zile/ 3 noptiProgram:

 

Ziua 1 (22.10.2021)

Intalnire cu reprezentantul agentiei de turism DCR Adventures la Aeroportul Henri Coanda la ora 06:00, in aeroportul Otopeni. Plecare catre Amsterdam cu compania Blue Air (08:20 -> 10:20, durata zbor 3 ore). 

Timp liber in Amsterdam pentru vizitare sau tur pietonal si vizita la Rijksmuseum de aproximativ 5 ore cu ghid local vorbitor de limba romana (optional, vezi detalii mai jos).

 

Ziua 2 (23.10.2021)

Dupa servirea micului dejun, mergem sa descoperim 4 sate din imprejurimile Amsterdamului (optional, vezi detalii mai jos).

Prima oprire va fi in Edam, o localitate foarte cunoscuta pentru branza exportata in toate colturile lumii timp de secole. Aici vom descoperi depozitele de branza ce pastreaza in viata amintirea trecutului colorat si parfumat, iar apoi ne vom plimba pe stradutele pitoresti.

De la Edam, vom merge catre Volendam, un batran sat pescaresc. Povestea micului sat de pescari incepe la jumatatea sec. XIV, cand localnicii au ridicat un baraj intre localitatile Edam si Purmermeer, de-a lungul caruia s-a inceput construirea unor case si al unui port propriu. 

Din Voledam, vom merge cu vaporasul catre Maken, oras construit in stilul satelor pescaresti, iar casele sale sunt construite pe canale. Până în anul 1959, aici se putea ajunge doar cu barca, fiind complet izolat de pământ. In Marken vom vedea cum se fabrica incaltarile specifice din lemn.

Ultimul obiectiv turistic al acestei zile este renumitul oras Broek in Waterland care arata ca o carte postala, multi navigatori si negustori bogati si-au construit aici case intre secolele XVII si XVIII.Dupa vizitarea celor patru sate pitoresti, dupa-amiaza vom avea timp liber in Amsterdam.

 

Ziua 3 (24.10.2021)

Mic dejun, vizita la Zaanse Schans (optional, vezi detalii mai jos).

Zaanse Schans, satul muzeu al breslelor este situat pe malul raului Zaan, langa localitatea Zaandijk, in apropiere de Amsterdam, mai exact la 20 de km nord-est.

Satul reprezinta astazi o bucatica autentica din Olanda secolelor trecute, totul fiind realizat cu scopul de a experimenta si de a explora.

Atracția principala a satului sunt morile de vant si cladirile vechi grupate de-alungul malului drept al raului Zaan.

In prezent acest sat numara aproximativ 40 de case, pe vremuri aici existau peste 700 de mori de vant, ce formau un centru de productie industriala.Azi se mai regasesc doar 6 mori de vant ce au fost conservate si pot fi vizitate.

Dupa morile de vant, a doua atractie locala o reprezinta fabricuta de saboti Kooijman, care ne invita la o demonstratie interesanta a prelucrarii acestora.

Aici putem afla multe din tainele acestui mestesug. Intrarea ne va purta printr-un mini muzeu, unde sunt expuse perechi de saboti din cele mai vechi timpuri.

Incheiem ziua cu vizita la ferma Catharina Hoeve unde facem cunostinta cu etapele de productie a cascavalului. Aici vom lua parte la o adevarata demonstratie de preparare.

 

Pe seara timp liber in Amsterdam.Ziua 4 (25.10.2021)

Servim micul dejun la hotel, iar la ora 09:00 ne vom indrepta  catre aeroport. Decolare catre Bucuresti cu zborul companiei Blue Air (11:10 ->15:19), durata zbor 3 ore).

 

Revenim acasă mai bogați în experiențe pe care cu siguranță nu le vom uita niciodată!

 

Descoperă!  Călătorește!  Relaxează-te! Împreună cu DCR Adventures!

 

 

Pret: 345  EURO

*Pretul se poate modifica in functie de costul biletelor de avion!

**Rezervarea se face prin plata unui avans in voaloare de 100 euro . Restul de plata ( 245 euro) se vor achita astfel:

- 145 euro pana la 12.09.2021

- 100 euro pana la 12.10.2021
*Tariful include:

 • Bilet avion Bucuresti-Amsterdam si retur (un bagaj de mana, dimensiuni 40x30x20),
 • Taxe de aeroprt,
 • 3 nopti cazare hotel 3* cu mic dejun inclus,
 • Insotitor grup vorbitor de limba romana.

 

*Nu include:

 • Tur ghidat de aproximativ 5 ore cu ghid vorbitor de limba romana - 17 euro/pers, ( daca situatia ne va permite)
 • Bagajul de cala,
 • Vizita la Rijksmuseum - 19 euro/pers,
 • Vizita la Edam, Valendam, Marken si Broek in Waterland 19 euro ( 10 euro biletul de autobuz) - 9 euro ( Ferry Boat de la Valendam la Marken),
 • Vizita la Zaanse Schans -  6 euro transferul, 
 • Alte mese care nu sunt incluse in program,
 • Alte cheltuieli personale.Nr. minim de participanti: 10*In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar sau rambursarea sumei!

*In cazul in care nu veti participa la eveniment din orice motiv trebuie sa gasiti un inlocuitor pentru rambursarea sumei!

 

** Conditii de intrare in Olanda**

De la 1 iulie se poate intra in Olanda pe baza certificatului de vaccinare sau test PCR facut in ultimele 72 de ore.

**ACTE NECESARE**:

-Carte de identitate (CI) sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

 

* Termen de plata: 12.10.2021, in limita locurilor disponibile!

 Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos:

* Valoare incorecta!

* Valoare incorecta!

* Valoare incorecta!

* Valoare incorecta!

* Valoare incorecta!

Valoare incorecta

Valoare incorecta

Invalid Input

Invalid Input

* Te rugam sa completezi acest camp

Acord de prelucrare al fotografiilor si clipurilor video efectuate cu turistul in aceasta excursie de catre agentia de turism DCR Adventures, in vederea postarii pe site-ul www.dcradventures.ro si pe conturile de social media ale agentiei.

Valoare incorecta

Valoare incorecta

Acest formular colecteaza informatiile necesare pentru efectuarea rezervarii si generarea unei facturi de plata.
Verificare Anti SPAM
Arata alta imagine Valoare incorecta

 

Social Media

Plata Online

 • Sigla PlatiOnline
© 2019 Agentia de turism DCR Adventures SRL Toate drepturile rezervate.